seven

Om oss

Vår historia

1989 startar vår historia uppe på norra Öland, närmare bestämt i Löttorp. Två företag blir ett och här kan du läsa hela historians gång.

Löttorps Betong bildades 1989 och ägdes till hälften av Roland Andersson och Ulf Andersson som idag är VD för Löttorps Betong & Åkeri. Kontoret ligger i Löttorp på norra Öland i anslutning till vår betongfabrik.

Vi har nu vuxit till 13 anställda och utför mark- och byggentreprenader. Våra prefabricerade betongprodukter säljs främst i södra Sverige. Bland kunderna finns lantbruk, kommuner, företag och privatpersoner.

Vi  investerar i modern utrustning. Detta tillsammans med ett stort tekniskt kunnande innebär att vi kan hålla en hög kvalitet på vårt arbete.

Löttorps Betong & Åkeri

”Vi ger oss inte förrän varje kund är nöjd.”

Löttorps Åkeri AB startades av Sigge Andersson tillsammans med hans son Rickard Andersson. De drev företaget ihop och skötte till stordel transporten åt Löttorps Betong genom åren.

 

Då grundarna av företagen pensionerade sig har verksamheterna fortsatt växa med tiden. Ulf och Rickard drev sina företag ensamma men ändå i tätt samarbete. Men tillslut beslutade de sig för att flytta över båda verksamheterna till ett nytt gemensamt bolag.

 

2013 bildades då vårt nya företag, Löttorps Betong & Åkeri AB

Kontakta oss